Privacy BELEID
VANAF 25 MEI 2018 van TOEPASSING

Dubarry of Ireland hecht veel waarde aan de privacy van onze klanten, abonnees van de mailinglijst en alle bezoekers van onze websites. Lees hieronder het privacy beleid van onze onderneming voor een transparante beschrijving van hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld en beveiligd.

DEEL 1: OVERZICHT

Wat zijn persoonsgegevens?
Alle gegevens die kunnen worden gebruikt om een ​​levende persoon direct of indirect te identificeren, worden beschouwd als persoonlijke gegevens (hetzij in ons bezit of in ons bezit kan komen)

Wat zijn gebruiksgegevens?
Gebruiksgegevens zijn automatisch verzamelde gegevens die zijn gegenereerd door het gebruik van de websites of door gebruik van de website-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld, de duur van een paginabezoek).

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Lees hier het Cookiebeleid van DUBARRY SHOES

Wat is een Data Controller?
Data controller: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die (alleen of samen of met andere personen) het doel en de manier bepaalt waarop persoonsgegevens worden verwerkt of zullen worden verwerkt.

Ten behoeve van dit privacy beleid is DUBARRY SHOES, met het hoofdkantoor in Ierland, en een kantoor in Nederland, ("online ook aangeduid als Dubarry of Ireland"), de controller van de persoonlijke gegevens die klanten en de e-mailmarketinglijst abonnees bieden. Deze persoonlijke gegevens worden beschermd door DUBARRY SHOES onder de wetgeving inzake gegevensbescherming die van toepassing is in het rechtsgebied van Nederland.

Wie zijn de data processors (of service providers)?
Gegevensverwerker (of serviceprovider) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens verwerkt namens de data controller (DUABRRY SHOES). We kunnen de diensten van verschillende serviceproviders gebruiken om uw gegevens effectiever te verwerken. Zie hieronder - Hoe gebruiken we data processors?

Wat is een betrokkene (data onderwerp)?
De betrokkende is elke levende persoon die het onderwerp van persoonsgegevens is.

Wat is een gebruiker?
De gebruiker is de persoon die gebruik maakt van onze Service. De gebruiker komt overeen met de betrokkene, die het onderwerp is van persoonsgegevens.

Dubarry Shoes als Data Controller
Dubarry of Ireland
Damzigt 39
3454PS De Meern - Nederland
Tel: +31 (0)30 760 2600

Registrant: DUBARRY SHOES, een bedrijf geregistreerd in Nederland
KVK nummer: 60440864
Geautoriseerd vertegenwoordiger: Dhr. Ruairi Guckian
BTW registratie nummer: NL853912154B01

Opgeslagen gegevens
De gegevens die we van u verzamelen, worden opgeslagen en verwerkt binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Alle wijzigingen die worden aangebracht in onze huidige gebruikte methode of locatie voor het opslaan of verwerken van uw gegevens worden gedocumenteerd in dit beleid en bijgewerkt op deze website.

Hoe we Data processors (gegevensverwerkers) gebruiken
Van tijd tot tijd zullen we uw persoonlijke gegevens met derden delen om het aanbod van onze diensten aan u te verbeteren en uw gebruikerservaring op onze websites te verbeteren.

Er zijn verschillende soorten externe data processors die voor specifieke doeleinden worden gebruikt, zoals hieronder wordt beschreven. U wordt op de hoogte gebracht als u verplicht bent om persoonlijke gegevens te verstrekken om een ​​contract aan te gaan (als u een bestelling plaatst op onze websites) en de impact als u ervoor kiest dit niet te doen.

DEEL 2: HOE WIJ UW DATA GEBRUIKEN?

BESTELLEN VANAF ONZE WEBSITE
We zullen uw persoonlijke gegevens gebruiken om uw website bestelling te verwerken op www.dubarry.nl. Het beheren van uw website bestelling omvat;

1. Verwerking van uw website bestelling (en) op www.dubarry.nl
2. Het verwerken van uw website retouren op www.dubarry.nl
3. Verwerken van de betaling van  uw website bestelling *
4. U e-mail- / tekstmeldingen sturen over  de status van bezorging van de web webstelling
5. Bewaren van uw persoonlijke gegevens voor productgarantie
6. Bewaren van uw persoonlijke gegevens voor het behandelen van klachten

* Let op: creditkaart en betaalpas informatie wordt versleuteld en verstuurd via een beveiligde server.

Welke soorten persoonlijke gegevens verwerken we voor website bestellingen?

  1. Accountinformatie voor gebruikers die een account aanmaken op onze website, www.dubarry.nl.
    a. gebruikersnaam
    b. wachtwoord (in gecodeerde vorm)
    c. aankoop geschiedenis

 

  1. Contactinformatie
    a. naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer

 

  1. Betalingsinformatie
    a. betaal geschiedenis
    b. krediet informatie
    c. order informatie

Wie heeft toegang tot uw persoonlijke gegevens?
Uw persoonlijke gegevens die aan derden worden doorgegeven, worden gebruikt om u de bovengenoemde diensten te bieden, uw adres door bedrijven te valideren, communicatie bureaus voor het versturen van de orderbevestiging, naar magazijn- en distributie leveranciers voor het versturen voor het leveren van van uw bestelling. Payment service providers voor uw betaling. Creditkaart en bank organisaties voor het verwerken van informatie zoals creditcardbetalingen en verstrekken ondersteunende diensten die verband houden met betalingen voor ons.

Dubarry Shoes gebruikt de Magento CE-shopping cart. Alle accountinformatie voor website klanten wordt opgeslagen in een beveiligde database op het Magento-platform.

HOE LANG BEWAREN WIJ UW GEGEVENS?
Voor de Dubarry Shoes Marketing Mailing List Subscribers is de tijdslimiet voor gegevensopslag 24 maanden. Voor Dubarry Shoes Customer Lists is de tijdslimiet voor gegevensopslag 5 jaar.

EMAIL MARKETING
We maken gebruik van persoonlijke gegevens om u via email informatie te verstrekken over: marketing aanbiedingen, aankondigingen van nieuwe productlanceringen en evenementen in uw regio waar wij aan deelnemen, op voorwaarde dat u expliciet toestemming heeft gegeven om deel uit te maken van onze e-mail marketinglijst.

Om uw ervaring op www.dubarry.nl.te optimaliseren, kunnen we u voorzien van relevante informatie, aanbevolen producten, u herinneringen sturen over producten die nog in uw winkelmandje zitten en u gepersonaliseerde aanbiedingen sturen. Al deze diensten zijn gebaseerd op uw eerdere aankopen, browse-activiteit en doorklikinformatie op onze website, op voorwaarde dat u expliciet toestemming heeft gegeven om deel uit te maken van onze e-mailmarketinglijst.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken we?

We verwerken de volgende categorieën van persoonlijke gegevens

  • contactgegevens zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer
  • geslacht (als u ons dat wilt geven)
  • producten en aanbiedingen die volgens ons interessant voor u kunnen zijn

Als u een Dubarry Shoes online-account heeft, zullen we ook uw persoonlijke gegevens verwerken die zijn ingevoerd met betrekking tot het account en lidmaatschap, zoals:

  • naam
  • adres
  • leeftijd
  • winkel historie
  • pagina's bezocht op www.dubarry.nl

DEEL 3: WAT ZIJN UW RECHTEN?

Recht op inzage:
U hebt het recht om op elk moment informatie over het volgende op te vragen:

1. Categorieën van persoonlijke gegevens die wij opslaan met betrekking tot u
2. Hoelang uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen
3. Het doel van het verwerken van dergelijke gegevens
4. Wie ontvangt dergelijke gegevens
5. Een kopie van de verzamelde persoonlijke gegevens

Het recht op beperking van de verwerking
U heeft in bepaalde gevallen het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken als u stelt dat

1. De gegevens onnauwkeurig zijn
2. De verwerking onwettig is
3. U om verwijdering heeft gevraagd en de data controller verifieert dit
4. Als Dubarry Shoes niet langer uw persoonlijke gegevens nodig heeft, maar het nodig is voor u om juridische
 claims te verdedigen.

Recht op rectificatie:
U heeft het recht om te vragen om uw persoonlijke gegevens te laten te aanpassen, aanvullen als de informatie in deze onjuist is.

Uw gebruikersaccount van Dubarry Shoes is altijd toegankelijk. Wanneer u bent aangemeld bij uw gebruikersaccount, kunt u uw account of persoonlijke gegevens op elk gewenst moment bewerken of wijzigen.

Het recht op gegevensverwijdering:
U heeft in bepaalde gevallen het recht om het verzoek in te dienen dat uw persoonlijke gegevens, verwerkt door Dubarry Shoes, binnen een maand na het communiceren van uw verzoek in de volgende omstandigheden worden verwijderd:

1. Gegevens werden onrechtmatig verzameld
2. De tijdslimiet voor de opslag van de gegevens is verstreken ***
3. U maakt bezwaar tegen het verwerken van uw persoonlijke gegevens
4. Uw gegevens zijn verzameld toen u een kind was
5. Het doel van het verzamelen en verwerken van gegevens is gewijzigd
6. Verwijdering is noodzakelijk om te voldoen aan EU- of nationale wetgeving.

*** Voor Dubarry Shoes Marketing Mailing List Subscribers is de tijdslimiet voor gegevensopslag 24 maanden. Voor Dubarry Shoes Customer Lists is de tijdslimiet voor gegevensopslag 5 jaar.

De volgende situaties zijn hierop een uitzondering:
• u heeft reeds contact met de klantenservice
• u heeft een openstaande bestelling die nog niet is verzonden of gedeeltelijk is verzonden
• u heeft een openstaande schuld bij Dubarry of Ireland, ongeacht de betaalmethode
• als u misbruik heeft gemaakt van onze diensten of deze verkeerd heeft gebruikt in de afgelopen vier jaar
• uw schuld is gedurende de afgelopen drie jaar overgedragen of één jaar voor overleden klanten aan een derde partij /vertegenwoordiger overgedragen
• als u een aankoop heeft gedaan, zijn wij verplicht om uw persoonlijke gegevens in verband met uw transactie te bewaren voor inspectie van de belastingdienst in uw land. In dit geval bewaren we transactiegegevens maximaal vijf jaar , de gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een wettelijke verplichting.

Uw recht om bezwaar te maken tegen direct marketing:
U heeft het recht om bezwaar te maken tegen direct marketing van Dubarry Shoes, inclusief analyse van uw bezoekersgedrag en inschrijving voor direct marketing doeleinden.

How to exercise your rights under GDPR
You can opt out from direct marketing in the following ways:

Hoe uw rechten uit te oefenen onder de AVG (GDPR)
U kunt zich op de volgende manieren afmelden voor direct marketing:

Voor e-mailmarketing:

  1. Door op de link "unsubscribe / uitschrijven" te klikken die u onderaan in elke marketing email van ons vindt . U wordt vervolgens automatisch afgemeld voor het ontvangen van verdere marketingcommunicatie van ons.
  2. door de instellingen van uw Dubarry Shoes-account te bewerken op www.dubarry.nl
  3. door een e-mail te sturen naar webmaster@dubarry.com en verwijdering aan te vragen voor de e-maillijst van de Dubarry Shoes marketing in uw land.

Functionaris voor gegevensbescherming / Data Protection Officer

We nemen gegevensbescherming zeer serieus en daarom hebben we een speciale gegevensbeschermingsfunctionaris voor uw verzoeken over opslag, gebruik, wijzigingen en verwijdering van persoonlijke gegevens. Je kunt alle vragen die u heeft richten aan  dataprotection@dubarry.com. Gebruik als onderwerp van de e-mail. ‘Data Protection Query’.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Als u vindt dat Dubarry Shoes uw persoonlijke gegevens heeft verwerkt op een manier die mogelijk niet in lijn is met het huidige privacy beleid, kunt u contact opnemen met Dubarry Shoes en heeft u ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens.

Bijwerken van ons privacy beleid
Van tijd tot tijd zullen we ons Privacy beleid moeten bijwerken. De meest recente versie van het privacy beleid is altijd beschikbaar op onze website op www.dubarry.nl /privacy-policy