Leer Verzorging

Hoe Dubarry laarzen en schoenen te onderhouden

Het leer dat gebruikt wordt voor Dubarry schoeisel is gemaakt uit het beste kwaliteitsleer en speciaal behandeld, waardoor het waterafstotend is, snel droogt en zacht en soepel blijft. Maar al het leer heeft aandacht en zorg nodig. Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange levensduur van uw Dubarry schoeisel.

Outdoor laarzen onderhoud

Dubarry outdoor laarzen zijn duurzaam gemaakt, waarbij alleen het beste leer wordt gebruikt voor een maximale prestatie en een optimale bescherming. Het leer wat verwerkt wordt in de Dubarry laarzen is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Door het speciale impregnatieproces is het leer waterafstotend en sneldrogend (70% sneller droog in vergelijking met andere leersoorten). Maar al het leer heeft aandacht nodig en met de juiste behandeling zal het leer mooi, soepel en vorm behouden , wat je ook gaat doen…

Bekijk de onderhoudsvoorschriften Dubarry outdoor laarzen.

 

Zeillaarzen onderhoud

Met Dubarry zeillaarzen ben je jarenlang verzekert van comfort en bescherming. Om dit te garanderen maken wij gebruik van hoogwaardige technische materialen en het beste kwaliteitsleer. Het leer is daarbij speciaal behandeld en neemt hierdoor minder vocht op. Het leer is hierdoor waterafstotend en droogt snel, zelfs 70% sneller in vergelijking met andere leersoorten. Om er voor te zorgen dat je Dubarry zeillaarzen blijven presteren, zal je ze op de juiste manier moeten behandelen.

Bekijk de onderhoudsvoorschriften Dubarry zeillaarzen.

 

Bootschoen onderhoud

Je Dubarry bootschoenen zijn geschikt voor op het water en aan de wal en biedt bescherming en comfort dankzij het gebruik van het beste leer en hoogwaardige technische materialen. Het leer heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor de vochtopname minimaal is. Je Dubarry bootschoenen zijn hierdoor snel weer droog. Met de juiste zorg blijven je bootschoenen in topconditie. 

Bekijk de onderhoudsvoorschriften Dubarry bootschoenen.

 

Outdoor tweed laarzen onderhoud

Je stijlvolle Dubarry tweed outdoor laarzen zijn gemaakt van een natuurproduct. De karakteristieke oneffenheden van het leer zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. De schacht met unieke tweed patronen is behandeld met Teflon, waardoor vuil en water minder vat krijgen. Om de tweed outdoor laarzen soepel en waterdicht te houden, is een juiste behandelingen vereist.

Bekijk de onderhoudsvoorshriften Dubarry Tweed laarzen.

 

Opslag van Dubarry laarzen

Zolen gemaakt van rubber zullen na verloop van tijd stijver en broos worden vanwege vulkanisatie. Dit verouderingsproces is niet specifiek voor Dubarry schoeisel en zou de eerste 10 jaar geen problemen moeten vormen. Uw schoeisel bewaard u het beste op een koele, droge en goed geventileerde plek met zo min mogelijk blootstelling aan UV licht.

Volg de onderstaande richtlijnen om Dubarry laarzen op de juiste manier op te bergen:

  1. Reinig, droog en behandel uw laarzen voordat u ze voor langere tijd opbergt
  2. Uw laarzen blijven in betere conditie en vorm wanneer u gebruik maakt van laarzenspanners
  3. De opslagruimte moet constant koel en droog zijn
  4. Vermijd opslag in veel licht en extreme condities