Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collectie, aanbiedingen en speciale acties? Meld je dan aan voor de e-mailnieuwsbrief van Dubarry of Ireland


Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.
 

DUBARRY OF IRELAND - Nederland gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, product updates en nieuwe seizoen collecties. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Uitschrijven Nieuwsbrief te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via europe@dubarry.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacy voorwaarden. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.