Op het water en aan de kade

Optimale ondersteuning, bescherming en maximale grip, Dubarry bootschoen zijn gemaakt om maximaal te presteren aan dek en ook nog eens stijlvol voor op de kade.

Dames bootschoenen

De Santorini is een stijlvolle bootschoen voor vrouwen.  De instapper is gemaakt van Dubarry waterbestendig en ademend DryFast-DrySoft™ leer in een reeks van kleuren.

Heren bootschoenen

Voor heren zijn er dit seizoen Dubarry bootschoene met ExtraLight® zool technologie in de collectie.  De Pacific X LT is een klassieke twee-veteroog bootschoen gemaaket van waterbestendige en ademend Dubarry DryFast-DrySoft™ leer.  De Pacific X LT is verkrijgbaar in een diverse kleuren.

De Sailmaker X LT bootschoen is uitzonderlijk licht, dankzij een geavanceerde ultra-lichtgewicht zool gemaakt van een milieuvriendelijk, antibacterieel materiaal dat zo comfortabel is, dat je bijna vegeet dat je ze draagt.

Dubarry zool technologie

Dubarry ExtDubarry Extralight Sole Technologyralight Sole TechnologyDe bootschoenen van Dubarry zijn voorzien van de bekroonde NonSlip-NonMarking™ zool.  Het speciale profiel zorgt voor een snelle afwatering, waardoor je onder alle weersomstandigheden stevige grip op het boot dek blijft houden en je veilig kan varen.

ExtraLight® zool technologie zorgt voor een sterke, duurzame en flexibele zool en is ultra-licht.  De gebruikte materialen van de dempende middenzool zijn recyclebaar en anti-bacterieel.