Dubarry & GORE-TEX®

Waterdicht en ademend dankzij GORE membraan

GORE–TEX® is het ultieme waterproof membraan voor het beste draagcomfort, duurzame waterdichtheid en ademend schoeisel. Het geheim van het flinterdunne Gore-Tex membraan zit in de microporeuze poriënstructuur. Water in druppelvorm kan hierdoor niet in het membraan dringen terwijl water in dampvorm dat wel kan. Transpiratievocht wordt hierdoor afgevoerd waardoor de voeten warm en droog blijven.

 

 

GORE–TEX® membraan

Een GORE-TEX®-membraan is verbonden met een lichtgewicht laminaat, en een liner hangt los tussen de bovenstof en de voering. Het voordeel: minder gesealde naden betekent dat fabrikanten meer vrijheid hebben bij het ontwerp. Deze constructie kan worden gecombineerd met isolatie.

GORE-TEX MEMBRANE, GORE-TEX JACKET, DUBARRY GORE-TEX

GORE-TEX 2-laags constructie, Dubarry GoretexGORE–TEX® 2-laagse constructie

Ideaal voor een breed scala aan outdooractiviteiten. Bij deze constructie is het GORE-TEX®-membraan alleen verbonden met de bovenstof. Het voordeel: de aparte binnenvoering zorgt voor meer draagcomfort en veelzijdigheid. Deze constructie kan worden gecombineerd met isolatie, die het lichaam droog en warm houdt.

 

 

 

 
 

GORE-TEX Z-LINER constructie, GORE-TEX, DUBARRY GORETEXGORE–TEX® Z-Liner Constructie

Het verschil met de 2-laagse constructie is dat deze constructie het GORE-TEX®-membraan met de bovenstof en de binnenvoering verbindt. Het voordeel: geen verschuiving van de lagen, en dus minder slijtage en een grotere duurzaamheid.

 

 

 

 

 

Dubarry producten met GORE–TEX®

Dubarry heeft een uitgebreide lijn aan performance schoeisel en buitenkleding, welke is vervaardigd met GORE–TEX®

Zo is er een complete lijn leren outdoor laarzen, performance zeillaarzen, bootschoenen en waterdichte  heren & dames jassen voor watersport en outdoor gebruik. 

 

 

 

Voor meer informatie over GORE–TEX® zie wlgore.com

or bekijk het GORE–TEX® kanaal op youtube.com.