Dubarry Laarzen

Waterdichte en ademende zeillaarzen

Zeillaarzen

Dubarry watersport schoeisel wordt gedragen door zeilers over de hele wereld. Dankzij onze reputatie als voorloper op het gebied van ontwikkeling van watersport schoeisel, zetten wij de standaard voor aan boord en bieden wij optimale ondersteuning, bescherming en maximale grip.

Door onze betrokkenheid en te luisteren naar de zeilers, weten wij eisen er worden gesteld. Op deze manier is de Crosshaven zeillaars ontstaan. Deze fantastische zeillaars heeft een groeiende reputatie als de beste zeillaars op de markt en daarbij het hoogtepunt van onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van schoeisel.
Alle Dubarry zeillaarzen, bootschoenen en casual schoeisel zijn allen uitgevoerd met een bekroonde NonSlip – NonMarking™ zool, waar zeilers wereldwijd op vertrouwen. De NonSlip – NonMarking zool is ontwikkeld door het Dubarry engineering team met het idee de beste anti-slip zool te maken. Het resultaat is een gepatenteerd ontwerp dat de kans op aquaplanning en uitglijden aanzienlijk vermindert.

Outdoor laarzen - Gore-Tex voering

Outdoor laarzen

Dubarry is opgericht in 1937 en maakt al meer dan 80 jaar laarzen. De vele jaren aan ervaring hebben ons veel geleerd over de maakwijze en hoe het schoeisel moet presteren. Onze technische expertise, gecombineerd met respect en aandacht voor de natuur, zorgt ervoor dat wij altijd gebruik maken van het beste kwaliteitsleder, waterdichte en ademende GORE-TEX® producttechnologie en speciaal ontworpen zolen. Voeg daar de unieke ierse design flair aan toe en het resultaat is een paar laarzen en schoenen die je niet alleen beschermen, maar ook indruk maken met een verrassende stijl.
Geniet van het buitenleven. We hebben het schoeisel uitvoerig getest in het Ierse landschap en of je  nu gaat wandelen met de hond in het bos, langs de zijlijn staat van een wedstrijd, uitwaait of het strand of een modderig festival bezoekt, je kunt zorgeloos op pad met Dubarry.

Anti-slip zool voor het bootdek

Dubarry zolen

Één van de kenmerken van Dubarry schoeisel, waarmee Dubarry naam heeft gemaakt, is het bekroonde zool systeem.
De zolen zijn speciaal ontworpen door Dubarry en met een moulded constructie aangebracht zonder lijmen of stikken, voor een perfecte waterdichte aansluiting. De zool bestaat uit een duurzame rubber buitenzool en een verende polyurethaan binnenzool, waardoor deze licht is en optimaal comfort biedt. De zolen van onze outdoor laarzen zijn ontworpen voor licht hippische gebruik (stijgbeugel vriendelijk) en zijn uitvoerig getest voor alle outdoor activiteiten. Dubarry outdoor laarzen presteren daarnaast uitstekend in de sneeuw.

Alle Dubarry zeillaarzen, bootschoenen en casual schoeisel zijn uitgevoerd met de bekroonde NonSlip – NonMarking™ zool, waar zeilers wereldwijd op vertrouwen. De NonSlip – NonMarking zool is ontwikkeld door het Dubarry engineering team met het idee de beste anti-slip zool te maken. Het resultaat is een gepatenteerd ontwerp, dat de kans op aquaplanning en uitglijden aanzienlijk vermindert. 
Dubarry bied je altijd waar dan ook comfort. Je voeten blijven warm en droog, waardoor jij je kan concentreren op de race of kan genieten van comfortabel watersporten.